Thursday, August 25, 2011

Hari-Hari yang Sibuk Bersama Saiful Dan Zamri

2-3 hari ni aku sibuk dgn projek baru opis aku. Aku dapat banyak bantuan dari Faizal yg memang arif dgn tugas-tugas kat opis ni terutama sekali pasal projek sebab dia kan orang kuat Saiful. Cakap pasal Saiful, Faizal bagitau aku, baru-baru ni Saiful ada call dia tanya pasal prestasi aku dan tentulah Faizal akan jawab semuanya ok.
Dan aku pun mula rapat dgn Tiara sejak kali pertama aku keluar dengan dia ke Zouk. Walaupun aku takde masa bersama dia selalu, tapi dia rajin la lepak bilik aku dan borak-borak kosong atau cakap soal peribadi.
Tadi Tiara datang jumpe aku bagitau yang wife Kapten Kamil mengamuk sakan bila balik rumah nampak laki dia tidur bogel atas sofa, apa lagi bila nampak tompok-tompok putih atas sofa dan ade sikit kat karpet. Kapten gelabah, bagitau bini dia yg dia melancap sorang-sorang. Tapi ade love bite la pulak kat dada hahaha! Tiara kata dia lupa dia ada buat love bite. Dia memang tak perasan langsung sebab seingat dia, dia cuma gigit-gigit halus je kat puting tetek dan kawasan sekitar Kapten. Tak taulah aku, itu kata dia, bukannye aku nampak depan mata hehehe…
Dan Tiara kata, sekarang ni dia dalam bahaya sebab wife Kapten Kompot mmg hantar orang (atau mungkin dia sendiri yang mengintai laki dia). Contohnya pagi tadi Kapten kata dia makan dengan 3-4 orang budak-budak pramugari comel lote, pastu wife dia call jerit-jerit tanya yang mana satu pompuan jalang yg bagi pantat kat laki dia tu. Mase tu Kapten memang gelabah habis pandang kiri kanan cari kelibat bini dia sambil gigil-gigil pegang enpon dan jawab “mane ade sayang, abang dengan cabin krew la, makan ramai-ramai” hahaha cam kelakar la pulak kan?
Dan aku tak sempat nak borak panjang dengan Tiara sebab aku kene pegi ambik Zamri kat KLIA. Jam dah pukul 4.30 ptg, aku mmg betul-betul dah terlambat nak ambik Zamri sedangkan dia bertolak dari Kuantan pukul 3 ptg. Mesti dia dah tunggu aku.
Aku kelam kabut sikit sebab Zamri nak datang tapi aku tak dapat bawak dia tinggal kat umah aku lagi cam selalu coz Saiful dah nampak ape yg aku buat dgn Zamri. So, aku kena tumpangkan dia kat umah aku yg kat Shah Alam tu la. Aku tau mesti Zamri jadi habuan Shima kalau aku tumpangkan Zamri kat sana. Memang aku ade rase sikit jeles la, tapi ape nak buat, jeles atau tak, Zamri tetap bukan milik aku, aku pun bukan milik Zamri.
Pastu esok pagi aku kena hantar Saiful pegi buat rawatan kulit. Dia buat rawatan pengelupasan kulit dan akan tumbuh kulit baru. Rawatan yang dinamakan medema itu akan dilakukan selama 15 hari dan kulit dia akan beransur pulih secara berperingkat. kalau ikut kata pakar kulit tu, kulit dia akan jadi kemerah-merahan sebelum pulih seperti biasa. rawatan tu tak lama tapi ade la dekat sebulan jugak. Rawatan tu dijadualkan selama 27 hari. Aku tau itu penting untuk Saiful, untuk masa depan dan kerjaya dia. Dia tak boleh sabar lagi. Kalau nak tunggu kulit dia pulih secara semulajadi memang boleh tapi tak tau berapa lama dan kulit dia pun bukan boleh pulih 100% mcm biasa, kedut-kedut akan naik dan kulit akan jadi tak rata. Ah! lantak dia la, duit dia, suka hati dia la kan?
Aku sekadar bagi semangat, itupun kerana aku rasa bersalah setelah apa yg aku buat dengan Zamri terkantoi. Mungkin dia sedar diri, tak mungkin aku selera nak projek dengan manusia rentung yg hidup segan mati tak mau mcm dia tu. So, kalau dia nampak jalan utk mengubah hidup dia, baguslah.
Malam tu aku projek dengan Zamri kat rumah Shah Alam, Shima takde, dia akan balik 2 hari lagi. harap-harap dia tak sempat la jumpe Zamri coz Zamri nak balik Kuantan hari ahad. Aku tak sanggup kalau Zamri projek dengan Shima atau pompuan lain. Pastutnye aku tak jeles kan? Tak taulah kenapa kali ni nak jeles-jeles pulakkk!!! Lepas projek, aku terus balik rumah, takut nanti Saiful syak pulak. Lagipun aku takde alasan untuk tak balik rumah. Kalau kantoi lagi leceh. Malas aku nak berdepan dengan dia. dibuatnya terpaksa berdepan dengan keluarga, mak aku, abang aku, mak mertua dan bapak mertua aku lagi naya!
Esok, sabtu hari cuti, lepas aku teman Saiful buat rawatan, aku nak jumpa Zamri kat Shah Alam, tapi aku tak tau nak bagi alasan apa sebab Saiful pun tau hari Sabtu aku tak keje, opis pun tutup lak tu hehehe… Tapi aku nak sangat kote Zamri, malam tadi projek jiwa tak tenteram. Kepala ingat nak balik, hari dah lewat. Aku tak kisah la dapat konek siang atau malam, aku redah je… janji dapat konek hehehe…

Wednesday, August 24, 2011

Ehemmmm!

Tiara duk sibuk nak cari rumah lain. Apartment sekarang ni dia sewa dengan perabot sekali, sebulan RM2,300.00 Dia nak beli rumah terus kat sini. Aku pulak duk janji² nak temankan dia cari rumah tapi aku bz sehari dua ni. Rupanya dia dah pegi cari rumah dengan Kapten Kamil Kompot tu. Yelah… Orang dah ade Abang Kapten sekarang ni :p
Tiara kate dia nak beli rumah kat area rumah kapten tu. Kat section 10. Hmmm… boleh tahan besar jugak la rumah-rumah kat situ. Kawasan perumahan 2 tingkat, tapi situ memang kawasan rumah orang-orang besar :p kalau tak silap aku harga rumah area situ hampir RM250k lol! Huh! Aku sendiri memang tak mampu. tapi ye jugak walaupun si Wandy (husband Tiara) mampu bayar RM2.3k untuk apartment sekarang ni, rasanya berbaloi la kalau beli je rumah berharga suku juta tu. Lagipun untuk keselesaan diorang jugak. Diorang selesa dan mampu, beli jelah kan? Ape susah :p
So, insiden yang berlaku masa hari kejadian tu Tiara citer kat aku, dia dah buat satu silap besar hari tu. tapi dia akui bahawa kesilapan itu satu kesedapan hehehe… Kapten bawak Tiara jalan-jalan area rumah dia. pastu Tiara cam berminat nak beli rumah kat area situ. Tiara pun nak tengok la camne bentuk dalaman umah tu. So, kapten kate, tunggu lepas kul 2 petang sebab wife dia ade menyuarat wanita UMNO kul 2 petang, lepas wife dia blah, leh la kapten tunjuk camne rupe dalam rumah tu, lagipun bentuk dalaman rumah kawasan semuanya same je.Tiara masuk rumah tu. Kapten kate dia kena buat air sendiri la sebab maid dia takde. Maid dia datang kemas rumah je pastu balik, tak duk situ.
So, Tiara duduk kat meja makan, dok kat kerusi sambil² tengok susun atur perabot rumah tu. Tak lama lepas tu kapten keluar terus menuju kat Tiara. Tangan kosong tak de air pun. Cume dia ngan boxers dia jer. Jeng jeng jeng! Aku berdebar-debar tunggu Tiara habiskan cerita.Tanpa membuang waktu, dia terus headed to bijik kelentit. Gosok² hujung jari kat luar spender Tiara. Mula² Tiara ketawa manja je.. tapi dia bukak spender dia memberi ruang hingga tahap kangkang dia jadi luas :p kapten pun bermain lah lidah dia kat situ.. dgn mata dia tertutup… tangkap stim lah gitu.. Tiara pun letak kaki dia kat bahu kapten. Kepala Tiara sandar kat kerusi… Tiara kate dia memang tangkap stim habis mase tu sampai lupa anak dan suami. Sambil tu tangan Tiara run thru his hair… lagi satu tangan tolong bukak kan cipap sebab dia nak tgk bijik pink tu jadi kilat… heheheee… he looked up, Tiara berikan dia senyuman yg paling manja, then he moved up, Tiara pull down his boxers.. dah tegang adik dia… Berbulu beb! Lebat!Tiara belai lah perlahan-kahan namun Tiara harus berhati-hati sebab takut kuku Tiara yang panjang tu tersangkut kat bulu-bulu lebat tu :p Kapten pun dah mula ah..ah..ah.. lagi stim Tiara dibuatnya…
Aku sendiri naik stim dengar cerita dia, tak sabar² nak suruh dia cerita cepat!So, Tiara start lah kolom dia, ramas buah dia… yg dia plak ramas tetek Tiara… time Tiara kolom, tgn sebelah dia asyik guide kepala Tiara lagi rapat kat btg keras dia. Tiara hampir lemas disumbat batang besar yang banyak bulu tu. Kapten plak bukak terus boxers dia… Tiara pun berdiri… Kapten rapatkan diri kat dia… peluk, ramas dan gentel Tiara… pastu pelan² dia bukak butang baju Tiara. Lagi stim dia bila nampak tahi lalat betul² kat tetek sebelah kiri… Pastu dorang start cemolot ler! Lidah Tiara kat dlm mulut dia, lidah dia dlm mulut Tiara… Last² Tiara berjaya letak lidah dia kat dlm mulut Kapten. Kapten plak dok kat kerusi. Tiara plak dok atas Kapten. Mula² pelan je Tiara henjut. Dua² kaki Tiara letak kat tempat mana yang ada ruang kat kerusi tu. Kapten pun angkat dua² kaki Tiara kat lengan dia. Ahhh… nikmat aku rasa. (Aku lak yg tak tahan hehehe) kapten pun sambil henjut, sambil membantu Tiara menghenjut.Tiara kate Kapten meraung tak tahan nak tujah Tiara. Pastu diorang tukar posisi kapten suruh Tiara pegang kerusi dan kapten plak nak tujah Tiara dari belakang (tapi sasaran tetap lubang depan arh kan hehehe ).
So, mula² dorang main berdiri. Tiara membelakangkan Kapten. Bila kaki dah lenguh kangkang mcm tu, Tiara pun angkat kaki kanan naik atas kerusi. Tangan Tiara pegang kat kepala kerusi. Lagi sebelah tangan Tiara ramas manja buah kerandut Kapten. Kapten continue dgn tujahan dia. Tiara start mengerang kesedapan. Kapten mula smack bontot kanan… pastu Tiara angkat kaki kiri dia kat kerusi, dah dua² kaki kat kerusi (doggie). Kapten masih tujah Tiara lagi. Huh! Kemain ganas lagi tujahan dia. Mcm lama tak dapat pun ada. Maklom la bini bz hiks! Kedua² belah tangan kapten berada kat pinggang Tiara. Kapten guide Tiara lagi supaya Tiara yang rejam dia kuat².
Tiara kate mcm² bunyi kuar. Bunyi suara dia, suara kapten, bunyi air berahi Tiara dgn konek dia, bunyi peha Kapten against bontot dia, Bunyi kerusi bergerak sikit bergesel atas lantai pun ade hahaha! Dia smack lagi bontot Tiara, Tiara mengerang kesedapan lagi, sambil menujah kapten basahkan jari dia, pastu tu, jari tu jugak dia main bijik pink Tiara.(pink la sangat :p) pastu Tiada bangkitkan kepala dia so that posisi dia skarang mcm melutut, tapi still kat kerusi.Ahhhh… bestnya … Aku bagai nak gila dengar cerita Tiara. Aku tersenyum je, pasal aku pun tgh stim dengar cerita Tiara. Tapi tak kan aku nak bagitau aku tengah stim plak hehehe… Tak guna punye Tiara, dah la laki aku tu rentung, mane aku nak cari konek malam ni???  
Posisi tadi buat lobang Tiara ketat, Kapten henjut kuat, dia hentak kedalam. Tiara tau dia dah tak tahan.. Tiara pun bangun. Konek dia terkeluar dari lubang pantat Tiara yg dibasahi dgn air berahi. Pastu Tiara berjalan ke sofa (saje je dia buat mcm rumah sendiri sebab dia kompiden wife org tu tak kan balik time sekarang ni hahaha) Kapten ikut Tiara ke sofa. Tiara suruh dia duduk. Tiara duduk atas dia. henjut²… henjut²… Lama gak dia menghenjut. Sambil tu ada aksi gelek-gelek. Tiara dah tak tahan dah.
Tiara bangun, dia terus letak kan pantat dia kat muka Kapten Kompot. Pak Haji tu pun jilat dan mengorek sepuas-puasnya. Aku memang tak tahan sangat. Stim semacam. Setan tul Tiara ni bikin citer lucah kat opis aku. Tiara tolong dia by moving up and down side to side. Yeahhh… Tiara finally came. Aku ingat lagi ayat Tiara “It was so damn good”. Tiara pun turun ke bawah. Dok kat konek Kapten. Puting tetek dah keras. Tiara mulakan lagi. Sesi henjut². Sambil dia henjut, tetek dia tergoyang². Goyangan yg membuat aksi dorang lagi berahi. Dan aku yang tukang tulis cerita Tiara ni pun dah naik basah dari tadi.
Kapten pun mulalah nak nyonyot tetek Tiara. Walaupun goyangan terlalu laju, tapi dapat jugak dia menyonyot tetek yg sedang bergoncang sakan tuh thehehe… Tiara duduk dan tekan dlm² kat konek Kapten. Mase tetek dia kat mulut Kapten, dia dah mula mengerang bagai nak gila! Lobang dah ketat gaknyer Tiara duk kemut² lepas tu dia terus angkat Tiara bangun. Mase Kapten lancap kasi kuar, Tiara cemolot dgn dia. Tiara kate nak terjerit dia bila lidah dia dikerjakan Kapten sedut terlalu kuat.
Pastu dia terbaring di sofa. Tiara pun kasi betul skirt dan baju dia. Capai spender bawah kerusi meja makan tadi, masuk lam handbag. Ambik jacket terus keluar dari umah tinggalkan Kapten tertidur bogel atas sofa rumah dia Hehehe…

Tuesday, August 23, 2011

Ringan² dalam kereta… kejap je tak lama! :p

“ringan-ringan??? ringan² mcm mane???” aku hampir menjerit. Aku slow kan sikit volume suara aku bila aku perasan Faizal pandang aku.
Aku panggil Tiara masuk bilik aku, tak puas rasenye cakap dlm phone. Tiara masuk sengih². Dia cerita kat aku. Malam tadi dia ringan² dalam kereta sebab dua² dah tak tahan. Aku tak taulah tak tahan mcm mana tapi Tiara kata sebelum tu diorang berborak pasal sexlife diorang dengan pasangan masing². Si Tiara cerita kat kapten ape yg laki dia buat kat dia mase projek dan apa yg dia suka suami buat kat dia. Kapten plak bagi pendapat dia dari kaca mata seorang suami, apa yg dia suka ketika melakukan sex.
Nampaknya kapten kamil seorang yang berminat pada sex extreme. Banyak ketidakpuasan dalam rumahtangga yg dia ceritakan pada Tiara. Tiara kata, dalam gurau senda mereka malam tu, akhirnya mereka ringan² la jugak. Ringan tak ringan la, sempat jugak la Tiara merasa goreng pisang sejuk tu dalam kereta. Dan kapten pun dapat merata pau dua bijik Tiara.
Tiara kata setakat tu jelah. Tengah sedap² mereka main lidah, kiss², kolom goreng pisang, makan pau, ramas², picit²… tiba² kapten kamil berhenti dan mintak maaf. Lepas tu masing² membisu seolah menyedari keterlanjuran masing². Tiara kata dia pun rasa takut² dan bersalah sebab dia belum lagi projek atau buat ringan² dgn lelaki lain selepas kawen. Mase bercinta dan bertunang, selalu jugaklah dia berlaku curang hehehe… mungkin sebab dah lama sangat Tiara kat luar negara dan bersekolah pun disana, life kat sane, terbawak² la walaupun dia dah balik singapore.
Tiara kata, pagi ni kapten kamil sms dia, puji² dia pasal kes malam tadi. Kapten Kamil kata tak boleh lupa koloman Tiara malam tadi sampai pagi ni masih terasa panas konek dia masuk dalam mulut Tiara. Pompuan berpengalaman mestilah pandai kolom :p dan tak hairan sangatlah kalau kamil kompot tu kate dia tak boleh lupakan Tiara sejak malam tadi sebab wife dia tak berminat nak buat sex pelik² walaupun setakat disuruh kolom. Kapten memuji² buah dada pejal Tiara yang mantol walaupun anak dah dua. Ceh! Itu aku pun boleh nampak, tak payah bukak, tengok dari luar pun dah tau tetek dia besar hehehe…

Monday, August 22, 2011

Kejadian yg bakal berulang :p

Malam tu Tiara call aku. Dia sendiri pun gelabah antara nak pegi dengan tak pegi. Nak pegi takut, tak pegi rase rugi pulak. Aku pun tak berani nak cakap. Aku pun bukan kenal Kapten Kamil tu. Aku tak sure Tiara pegi jumpe dia ke tak, sehinggalah pagi tu dia datang bilik aku bagitau gosip terbaru tu :p
Dia kate malam tu dia jumpe Kapten Kamil kat tempat hari tu. Kat Zouk la. Tapi situ kan susah sikit nak borak sebab bising nak mampus! So, diorang keluar minum kat tempat lain.
“laki ko mana?” aku tanye Tiara.
“ade! aku cakap aku keluar dengan boss hehehe” Tiara sengih.
Tiara kate dia borak² dengan kapten tu sampai dekat pukul 2 pagi. kapten tu dah kahwin, ada anak 4 orang. Wife dia seorang pegawai tinggi kerajaan dan aktif dalam aktiviti kemasyarakatan apalagi yg melibatkan hal ehwal semasa wanita di Malaysia.
Tiara kata, dia terperangkap dengan soalan-soalan kapten kamil. Dia tanye Tiara, kalaulah Tiara tu betul isteri orang, ada anak 2 dan bahagia, apa sebabnya Tiara setuju keluar dengan dia? Tiara tergamam tak tau nak jawab apa. Bila soalan tu dipulangkan balik pada kamil kompot tu, dia jawab, biasalah bagi lelaki nak berkawan, cari teman, tempat bercerita apalagi bila wife dia sibuk dan tak ada untuk dia.
Huh! lelaki… mmg takde alasan lain. Balik-balik salahkan bini. Tiara terfikir, entah² laki dia pun camtu gak. Tapi tak tau la. Laki dia tu memang gile keje. Hidup dia asyik pada kerja. Dulu cuti kawen pun dua hari je. hari ketiga dah start keje. Tapi itulah lelaki idaman Tiara. Kuat bekerja, focus dan pandai cari duit :p
Berbalik pada kisah Tiara dan Kapten Kamil tadi, malam tu takde la berlaku apa² kejadian yang melibatkan keterlanjuran suami dan isteri orang :p tapi Tiara akui yg dia tertarik dengan Kapten Kamil tu sebab mamat tu jujur dan terus terang. Tiara kata, malam ni pun dia ada date lagi dengan kapten tu.
“Jangan selalu sangat, nanti laki ko tau!” aku plak yg beriya-iya risau. Aku jadi ketakutan dan berdebar-debar sebab aku sendiri pun penah buat keje mcm tu dulu hehehe tapi takde la rase takut sampai mcm ni sekali. Tapi kalau nak dibandingkan dengan kejadian kantoi aku dengan Van Zack mase kat Hongkong dulu memang mengerikan hehehe…
Memang aku pelik, entah apa yg Tiara cari sedangkan dia selalu cakap yg baik² pasal laki dia. walaupun aku tak penah jumep laki dia, tapi dari cerita dia tu, aku bayangkan laki dia tu memang lelaki yg hebat. Tiara pun cerita yg hebat² je pasal laki dia. Kalau boleh aku tak nak masuk campur. Tapi dah dia citer, aku dengar jelah :p
Tiara tanye aku, penah tak aku projek dengan lelaki lain selain dari suami aku. Aku senyum je. Malas nak jawab! Dia pun senyum.

Sunday, August 21, 2011

Tiara & Kapten Kompot!

malam tu aku bawak Tiara pegi Zouk. Dia kate dia penah pegi sekali ngan husband dia mase mula² datang KL dulu, member husband dia bawak. So, malam ni aku ajak shima sekali, lagipun shima sorang je kat umah dia, cuti seminggu.
So, malam tu kami berbual panjang la sambil² berkenalan. Tiara dan Shima berlumba-lumba tanik dan isap rokok. Terpaksalah aku bersabar dengan perut aku yg blom la boyot sangat ni :p Bulan ni nak masuk 6 bulan dah tapi aku masih lagi bergelumang dgn tempat² mcm ni, asap rokok, asap kenderaan, debu jalan :p harap anak aku kuat mcm aku :p
borak punye borak, terborak la pasal sexlife masing². aku tak banyak bercerita sangat la sebab aku malu dgn sejarah aku yg menjijikkan. Shima ligat bercerita sebab dia dah biasa dengan ramai lelaki dari serata dunia. Batang pelbagai warna semua dia dah rase :p Tiara pulak, sebelum kahwin mmg ligat, tapi lepas kawen dialah isteri paling setia di singapore :p atau mungkin husband dia tu yg terhebat dari senarai lelaki hebat yg dia penah rase :p
Shima duk main² mata dengan mamat yg duduk selang 2-3 meja dari kami. Aku dah perasan dari tapi tapi buat² tak nampak je. Kami tak pedulikan mamat tu sangat sebab dia takde la ensem sangat, manis tu ade la sikit, jaga koprat pun ade sikit, perut pun koprat la jugak (buncit sikit) maybe dan ramai anak la kot. Dalam erti kata lain, dah kahwin dan berstatus laki orang :p
bile mamat tu nak blah, dia menghampiri meja kami pastu kasi namecard dia kat Tiara.
Tiara? Aku ingat dia berkenan kat Shima, duk main mata dari tadi. Kad warna putih berlambangkan Malaysia Airlines tu tertera nama Kapten Hj.Kamil Kompot thehehe… pelik tak nama dia? Kapten… rupenye…
Shima frust menonggeng pilot tu kasi kad dia kat Tiara sedangkan dia yg beriya duk main mata ngan kapten tu tadi hahaha… Rasekan ko Shima, asyik ko je nak sapu semua :p balik tu dalam kereta si Tiara sakan bergayut kat enpon berbual dengan kapten kompot tu. Pastu aku hantar Tiara balik apartment dia, hantar Shima, dan aku pun balik rumah aku.
Saiful tunggu aku balik. Satu hal lagi aku kena menghadap dia malam² buta, sudah la aku letih, esok nak kene keje. Dia kata kat aku, kalau aku ada lelaki lain, dia boleh lepaskan aku dengan cara baik, walaupun anak ni bukan anak dia, tapi dia akan buat cam biasa dan lepas aku bersalin nanti baru dia ceraikan aku.
Aku terus teringat satu perkara yang paling penting. Kalau aku bukan lagi isteri kepada CEO ******* holding tu, aku ni siapa? nak keje ape? nak makan apa? so, bagi aku Saiful adalah insan terpenting untuk aku mengekalkan kedudukan dan apa yg aku ade sekarang. Jadi, aku mula berlakon.
Aku cakap kat Saiful, aku sayangkan dia. Sejak hari pertama kami bernikah lagi aku dah mula sayangkan dia. walaupun dia ada hubungan dengan Kamalia, walaupun dia layan aku mcm sampah, walaupun dia pukul aku blablabla… tapi aku tetap sayang dia. (nak muntah rasenye keluarkan ayat penipuan sebegitu). Aku cakap kat dia, aku projek dengan Van Zack dulu sebab dia abaikan aku, aku kesunyian :p dan pasal kes aku projek ngan Zamri mase malam besdei aku hari tu pun aku kate sebab aku sunyi, dah berapa lama aku tak dapat belaian suami :p wakakaka… so, dgn alasan tu, tiba² Saiful sendiri yg mengaku bersalah kerana tak dapat tunaikan tanggungjawab dia sebagai seorang suami memberi nafkah batin kepada aku hahaha… dan dia pujuk aku, lepas dia sihat nanti, family kami akan pulih dan kami akan bahagia bertiga. And aku cakap kat dia, aku tak nak dengar pasal cerai lagi sebab aku sayang kat dia. Aku siap cakap yg aku akan lahirkan anak dia lepas anak dalam kandungan aku ni dah berusia setahun dua :p hahaha pandai tak aku? and aku tido dengan tenang malam tadi…
pagi ni pegi opis si Tiara tergedik² datang bilik aku. Dia bagitau aku mlm ni dia ade date dgn kapten kompot!!! bersambung…

Saturday, August 20, 2011

Staff baru xxx

hari ni aku masuk opis. ade awek tergedik² borak dengan Faizal. skirt pendek, dengan dada terdedah nampak lurah. aku rasa ukuran dada dia 38 kot. tah la nampak bonjol² je. kaki cantik betis gebu peha gebu. rambut pun perang cam penyapu. mate pun siap biru, same kaler dengan baju biru dia. kasut tinggi takyah cakap la. kalau jalan lentik².
mase aku lalu depan meja Faizal nak masuk bilik aku, Faizal kenalkan aku dengan dia. “Puan, ini arkitek baru kite, tiara emelda dari singapore” (dah lama tak dengar si Faizal cover line panggil aku puan hehehe) aku bersalam dengan Tiara. Lepas tu aku terus blah. Sape ambik arkitek seksi mcm tu? Kalau turun site, habis semua pekerja buruh indon tu terjun bangunan.
Faizal masuk bilik aku. “bile kite kekurangan arkitek plak ni?” aku terus tanye lepas nampak muke Faizal muncul kat pintu bilik aku. “dia apply tahun lepas dah ni, yg kite iklankan kat the star, tp mase tu tak jadi nak ambik arkitek baru. sekarang ni projek manager kesayangan u tu kate, kite dapat projek shopping complex kat shah alam” Faizal terangkan satu persatu kat aku.
“shopping complex? tak tau ke shah alam tu berlambak shopping complex?” aku kerut dahi memikirkan lokasi shopping complex tu. mane diorang nak buat ni?
“yg ni baik punye boss, siap ade cinema dan karaoke” Faizal senyum. “karaoke? dapat lesen ke? banyak nak kene suap gov ni…” aku mula sakit kepala. “tak payah pk pasal tu la meen, diorang sub kat kite buat je, kite bukan pemaju nak settle sampai terjual semua lot, nak dptkan lesen ke ape, kite buat dapat duit, settle… tu je” aku angguk² walaupun aku tak tau sgt sebenarnye hehehe…
“takpelah, ko panggil arkitek baru tu masuk jap”
Aku borak² dengan Tiara kejap. Dia dari Bukit Panjang, Singapore. Actually husband dia dah setahun lebih ulang alik kat Malaysia, keje sini sebab tu sejak tahun lepas dia try apply keje kat KL ni. Anak dia pun dah 2 tapi mcm tak caye la kalau tengok badan solid dia tu, lentik sane sini, mantol sana mantol sini.
malam ni aku plan ajak Tiara jalan² kat KL. Lagipun dia baru kat sini. Husband dia sibuk dgn kerja, lupe plak aku nak tanye husband dia keje kat mane, dia cuma ckp husband dia engineer. Maybe dua² tu ambik civil kot, dah dua² sangkut kat construction company.

Friday, August 19, 2011

Fucking time!

si izaida, kalo bab kongkek, mabuk pun jadi tak mabuk. Aku berbalik ke bilik dia, aku tgk dia pulak tgh panjat denial. Tak cukup dgn tu, dia menjilat habis seluruh tubuh denial. Semua nak digigitnye. Aku tgk dada denial penuh tompok² merah disedut si izaida. Izaida gelek selamba sampai denial taksub dgn kesedapan digelek. Denial mengerang dan izaida terjerit-jerit mengawal kesedapan setiap kali dia menghayun gelekkan diatas tubuh denial. Tgh aku syok² ambik gambo izaida dan denial, zamri masuk bilik izaida, dia terus tarik aku tolak aku atas katil dan aku terbaring sebelah denial.
“denial, dia mabuk. Aku tak boleh…” aku dah mula pejam mate ngeri. Takut zamri tujah aku kuat². Dia dah la tgh mabuk. Busuk pulak tu hehehe… Denial terus baringkan izaida pastu terus beralih pada aku. Zamri cam bengong jap. Pastu dia terus panjat izaida. Seperti yg aku jangka, dia mmg tujah izaida ikut suke hati dia sampai budak tu terjerit² mcm kena rogol. Aku naik ngeri. Izaida jerit² “no! no! pls don’t!” tapi zamri terus henyak izaida bertalu-talu. Dia angkat dua² kaki izaida keatas bahu dia dan tujah izaida. Aku nampak dia tekan konek dia dalam² sampai izaida pegang² perut dia, mungkin senak.
“jangan tengok…” denial tutup mata aku lepas tu terus kiss aku. Lidah dia bermain-main kat bibir aku. Kami beradu lidah dan aku mula merasa kenikmatannya bila dia mula nyonyot² breast aku dan menjilat sekitar dada dan leher aku. Aku terus tenggelam dalam belaian denial walaupun diganggu bunyi bising disebelah. “first time aku main dgn pompuan mengandung… sexy” denial senyum. Dia baring mengiring disebelah aku. Dia kangkangkan aku, naikkan sebelah kaki aku ke atas peha dia dan mula mengusap kelentit aku perlahan-lahan. Makin lama makin sedap, dan kelentit aku makin mengembang dan mengeras. Denial menggosok-gosok kelentit aku yg mula basah dan membengkak. Denial memasukkan jarinya sebelum dia cuba menujah aku dengan batang keras dia.
Aku terus tenggelam dalam kesedapan dan suara jeritan izaida tak lagi kedengaran. Izaida dah tido :p zamri turut terbaring sebelah izaida dihujung katil sebelah sana. Sekarang giliran aku dgn denial pulak. Denial pacak aku perlahan. Sedikit demi sedikit dan dia meramas breast aku den sesekali menggigit lembut puting aku yg timbul tegang tu. Shima masuk. Aku lihat shima kolom konek zamri yg tengah tido. Zamri mengerang dah akhirnya membuka mata. Dia mengusap perlahan kepala shima yg sedang kolom konek dia dengan juntaian rambut panjangnya. Konek zamri hidup semula. Zamri bangun dan memusing shima kebelakang. Shima menonggeng dan zamri menghenjut shima bagaikan memacu seekor kuda. Zamri menepuk-nepuk punggung shima yg sedang menonggeng hingga kemerah-merahan punggung budak tu dikerjakan. Denial nampak cam geram dgn perlakuan shima dan zamri disebelah kami. Dia mula menujah aku dengan lebih laju lagi. Sambil menujah, dia menggentel kelentit aku dengan hujung jari. Aku merasakan kesedapan dua kali ganda diperlakukan begitu.
Shima terjerit-jerit setiap kali zamri menampar punggungnya. Zamri menghayun shima dengan memegang kedua-dua pinggang shima dan menekan-nekan punggung shima kuat hingga konek dia tenggelam kedasar. Denial menjilat abis satu badan aku. Lagi dia geram, lagi laju dia henjut, jilat dan meramas. Aku tak ingat bila denial pancut, bila shima dan zamri habis. Yg aku tau, aku bangun tidur, aku dah ade dalam bilik aku, zamri telanjang bogel tidur sebelah aku. Bile aku keluar, aku tengok denial tidur atas sofa memeluk erat elly. Manakala shima dan izaida tidur atas katil izaida berdua dalam keadaan bogel.